11 mei 2019: onze 2e Actiewandeling met mensenketting

Datum: 11/05/2019
Tijd: 00:00 - 00:00

Wandel mee voor het Vliegerplein-alternatief!
De toekomst van de luchthaven van Deurne, gelegen midden in een woonkern, staat al een hele tijd ter discussie. Alle critici kaarten de problematiek aan vanuit verschillende invalshoeken, gaande van ecologie, over gezondheidsrisico’s en geluidsoverlast tot de economische situatie.
We kennen ondertussen de impact van de toeristische luchthaven: steeds meer geluidsoverlast, steeds meer luchtvervuiling door de kerosine-uitstoot, steeds meer stankhinder voor de omwonenden, …

Het burgerplatorm Vliegerplein ijvert voor een duurzame alternatieve invulling van de luchthavensite van Deurne. Een invulling die tegemoetkomt aan de vele noden van groot-Antwerpen. En in twee richtingen: van stad naar buitengebied en andersom.

Vliegerplein eist deze ruimte op voor de burger!

Twee video’s van onze Actiewandeling vind je onder deze fotogalerij.

Klik voor de beste beeldkwaliteit op de HD knop rechtsonder in de viewer:

Onderteken ons < MANIFEST voor een alternatieve toekomst voor de luchthaven van Deurne>: https://manifestdeurneluchthaven.org/teken
Thnx!

Steun onze suksesvolle juridische strijd. Elke € is welkom. BE91068905761876 op naam van Vliegerplein burgerplatform.
Mededeling: vliegerplein jur

Alle staalharde argumenten om iets maatschappelijk positiefs aan te vangen met de zwaar verlieslatende en gesubsidieerde luchthaven van Deurne kan u vinden op deze up to date website.

Wil je meewerken met Vliegerplein burgerplatform: contact@vliegerpleinburgerplatform.com

#Vliegerplein #VliegerpleinBurgerplatform
#AntwerpAirport #LuchthavenDeurne