Steun ons

Steun de financiering van onze juridische procedures

Procederen en argumenteren kost energie, tijd en expertise. Onze juridische experts deden op dit vlak al fantastische inspanningen. We financieren deze juridische procedures via eigen werving en benefietacties. MAAR wij hebben niet de middelen waarover onze tegenstanders wel beschikken. Het blijft een strijd van David tegen Goliath. Al weten we allemaal dat David uiteindelijk won 🙂! Gezien de omvang van de procedures die wij verder willen uitdiepen, zijn extra fondsen meer dan welkom. Onze slagkracht kan daarmee ook versterkt worden. U kan een bijdrage aan onze juridische strijd leveren op BE91068905761876 van Vliegerplein met de mededeling vliegerplein jur. Alle bijdragen zijn welkom: veel kleine maken een grote. Aan alle schenkers wordt anonimiteit gegarandeerd.

Deel je ideeën

We zijn steeds op zoek naar ideeën voor een alternatieve invulling van het luchthaventerrein. Vorig jaar lanceerden we de actie ‘190 ideeën voor 190 hectare’. Tal van inspirerende ideeën staan al te blinken op onze pagina: van Avonturenparcours tot Zwemvijver. Doe je mee?

Word vrijwilliger

Vele handen maken licht werk! Wil je de handen uit de mouwen steken bij de organisatie van benefietconcerten, actiewandelingen en eventuele vormen van burgerlijke ongehoorzaamheid 🙂? We ontvangen je met open armen.

Help vliegerplein mee groeien

Like, deel, volg onze posts op Facebook en Instagram (vliegerplein.burgerplatform). Mail ons of schrijf je in op onze nieuwsbrief: